Mercédesz még nincs 18, de baromi jól vezet!

otika.jpg18 lesz decemberben, 3 hónapja van jogsija, amúgy meg többéves profi offroad vezetői múlttal rendelkezik... Ő Mercédesz, a vérbeli offroad-os csaj.

Édesapja nemzetközi offroad versenyző, így az anyatej mellé biztosan kapott egy kis benzingőzt is :) Talán ezért lehet, hogy hamar eldobta a barbie babát és már 11 évesen a volán mögé ült, később pedig már elindult Babodon és más kisebb terepjárós versenyeken is. 2010-ben megkapta a legfiatalabb versenyzőnek szóló babodi oklevelet, ahol éjszakai trophy-n indult. Somogybabodon a siratófalat szereti a legjobban, ami az egyik legnagyobb kihívás az autó teljesítményét, de a vezető tudását tekintve is.

Mercédesz 2011-es interjúja, amikor még csak 14 volt:

Merci Babodon kívül nem túl gyakran indul versenyen, de ha mégis, akkor jó eredményeket ér el. 2013-ban Nagykanizsán navigálta barátját egy terepjárós versenyen, ott 40 indulóból a 10. helyre küzdötték magukat.

Picit faggattuk még a jövőről, hiszen még csak most lesz 18 éves! Ugyan már sokat letett az asztalra, az élet még bőven előtte van. Tervei szerint belsőépítész lesz, nagyon drukkolunk neki, és minden évben szívesen várjuk Babodon!otika2.jpg

OFFROAD FESZTIVÁL - 2014. JÚNIUS 6-8. Somogybabod

★★★★ OFFROAD Fesztivál Facebookon ★★★★
YOUTUBEINSTAGRAMWEB