BABOD Offroad - terepen király!

2015\04\15

A fesztivál, ahol a sörnél csak egyvalami fogy jobban...

Untitled-2_1.jpgEgy fesztivál, ahol a sörnél csak egyvalami fogy jobban: a benzin. A sárban fetrengők valamiért nagyon rácuppantak az Instagramra, az autókedvelők nagy örömére. A nyár első nagyobb balatoni bulija évek óta építi Instagramon rajongói közösségével kapcsolatát.

Lóerők tízezrei, por-, és sárhegyek, nagy vasak, giga dagonya és egy csomó jó arc. Magyarország legidősebb fesztiválja hamarosan újra beröffen, és megmutatja, hogy eukonfrofm egy osztrák milliomosnak kihúzni a sárból a magyar UAZ-os melóst. Offroad Fesztivál Somogybabodon.

A fesztiválhangulatot és sárfürdőt hangulatosan visszaadó  @offroadhungary Instagram profilunk fotói közül szemezgettünk.


A Fesztivál célja a versenyzők számára egyfajta barátságos mérkőzéshez hasonló megmérettetési lehetőség, de ettől függetlenül szigorú műszaki előírásoknak kell autóiknak megfelelniük. Egy hétvégére Somogybabodon minden az off roadról szól: siratófalról, dagonyáról, emberi és gépi próbákról, lányokról és bivalyerős bömbölő motorokról, épített terepjárókról és quadokról. Idén is pünkösdkor, május 22-24 között kerül megrendezésre ez a nagy múltú autós őrület.

Esténként a por-, sár-, vagy olajfürdőben megfáradt közönség koncerteken lazul el a napközbeninél csak még elképzelhetetlenebb módon. Idén a ROAD együttes ordítása váltja a több tízezer lóerős gépek moraját.

A sok jó gépet és a buliközösséget fotózni irtó jó téma, de ezt mindig fokozza egy különlegesség, amit a közönség nagy szeretettel fogad: a 2000-es évek elején a Taszáron állomásozó amerikai katonák is kivonultak, de hagyományőrző magyar katonai szervezet is tiszteletét tette, de például 2013-ban a Die Hard (Drágán add az életed) című filmben szereplő Cougar is nagy népszerűségnek örvendett, melyet a Szalay Dakar Team bocsátott a fesztivál rendelkezésére.

sör fesztivál autó sár offroad 4wd

A bejegyzés trackback címe:

https://babod.blog.hu/api/trackback/id/tr87369632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása