Eközben a 30. Babod Offroad fesztiválon - fotók

Eközben eldördült a startpisztoly, és elhangzott a harca hívó beszéd!

96030_004a.png

30 évesen már nincsenek illúziók. Nincs már az a kamaszos nagymellény, az a vakmerőség és naivitás, ami még 20 évesen sem ciki.

Nem, 30 évesen tapasztalat van. Tudjuk, mire vagyunk képesek, bevertük már a fejünket elégszer a saját naivitásunk vagy vakmerőségünk miatt. Beragadtunk már elégszer a sárba, lefulladtunk, kifüstöltünk már annyiszor!

De valamit megőriztünk gyerekkorunkból, és ez talán a legfontosabb: a szenvedély. A lelkes készülődés, hogy tudjuk ugyan, hol vannak a határaink, de végre megint pezseg bennünk a vér, mert KERESSÜK a korlátainkat, és biztosan megtaláljuk, de most hátha, igen talán most ÁTLÉPJÜK azt újra és megtörténik a csoda!!

Belemegyünk valami olyanba, amiből eddig SOHA nem tudtunk kijönn, de most igen. Felmegyünk ott és úgy, ahol és ahogyan eddig még soha! A szenvedélyünk és a tapasztalatunk majd most átlendít saját korlátainkon! És kijövünk a kátyúból. Felmegyünk a siratófalon. Lehet, beleszakadunk, lefulladunk, de újra megpróbáljuk!! És ott van a legnagyobb, amit ilyenkor kaphatunk: a baráti segítség.

30 évesen már nincs illúzió, de még mindig megvan a lelkesedés! És megvan a gép, saját kezünk munkája. És megvan a dagonya, megvan mindaz az akadály, ami eddig mindig. Idén újra megharcolunk velük!

Gyere BABOD, gyere dagonya, megeszlek vacsorára!!!

Elindult a nem jubileumi, de mégis mérföldkőnek számító 30. Offroad Fesztivál. Folyamatosan frissülő albumunkban a fesztiválról küldött képeket láthatod.