Kanada legrosszabb sofőrje

Calgaryban, Kanadában is vannak béna sofőrök. Tudod, azok az emberek, akik valaha ...TALÁN. Ma már biztosan NEM mennének át a rutinvizsgán. Ne ezek azok, akiken hangosan szeret nevetni az internet autós népe.

A videón manőverező nő közel 5 percen át egy egyszerű kiállást próbált "nyélbe ütni", a kábé üres parkolóban. Valószínűleg a csillagok állása, esetleg az aszcendense miatt, de nem sikerült. A manőverezés során megrongálta a kormányművet, rátolatott egy másik autóra és tett egy 360 fokos fordulatot egy elég szűk helyen...Az eredmény: 115 kanadai dollárra (kb. 25-26 ezer forint) büntették károkozás miatt. A térfigyelő kamera buktatta le.

Az megvan, hogy észre sem vette, hogy parkolási-tortúra során nekiment a mögötte állónak. Vajon hányadik nekifutásra engedték át a vizsgán?

Mi a tanulság?

Vannak az autózásban gyengébb képességű emberek, ezt bevallani nem szégyen! Aki úgy érzi, nehezebben navigál, ne menjen ki gyakorlás nélkül jeges, sáros, csúszós útra! Akár parkolási nehézségekről van szó, akár arról, hogy betontúton kívül, pl. földúton egy rosszabb minőségű terepen már megijed és tapasztalatlanul "beássa magát" az autójával valaki, ne ott döbbenjen rá, hogy fogalma sincs, mit kell ilyenkor tenni! A terepen való vezetés első, és legfontosabb élménye pont ez, SEHOL MÁSHOL ilyen extrém körülményekkel nem találkozol úgy, hogy közben nem károsíthatsz meg senkit, és nem idegesít senki. Gyakorolj forgalmon kívül!

Nem szégyen őszintének lenni magunkhoz és bevallani hol vagyunk gyengék, majd gyakorolni, például terepen. Nehéz terepen, amilyen Babod! ;)