Babett Babodon - videósorozatban mutatjuk be Babod hőseit!

babett_babodon2.jpg

Babod nem csupán egy földrajzi hely, egy off road pálya, egy több mint három évtizedes fesztivál, hanem azoknak az embereknek a közössége, akiknek nem számítanak az akadályok és szenvedélyesen szeretik a szabadságot.Ezt szeretnénk bemutatni 12 részes videós sorozatunkban!

A Babod Nemzetközi Off Road Fesztivál idén 32 éves, népszerűsége töretlen, évről évre 1200 feletti terepjáró és több mint 25 ezer látogató vesz rajta részt. Úgy döntöttünk, a szélesebb közönséget is megpróbáljuk beavatni a babodi titkokba, és megmutatjuk, hogy milyen emberek, technikák, közösségek, milyen összetartó erő és szabadságvágy működteti Európa legnagyobb terepjárós eseményét immár több mint harmadik évtizede.

Babett ezekre a szabadságszerető, akadályokat leküzdő emberekre volt kíváncsi, de közben beleszeretett az off road világába is. Megismerkedett MacGyverrel, a G-Mercedesek suttogójával, Moflival, a babodi szamurájjal, a Kis-Balaton Off-Road Club jeles tagjaival és kedves időtöltéseikkel, valamint az utolérhetetlen, a teljesen egyedülálló, a felfoghatatlanul különleges Lucifer Teammel, az ő szórakoztató központjukkal és magával Luciferrel, akinek semmiség ezres fordulaton az ezer newtonméter forgatónyomaték.

 

Babett szabad, a szenvedélyeiknek élő embereket keresett, s közben dagonyákat, mechanikus adagolókat, négykerék-kormányzást, jóféle kökénypálinkát, sok ezer lóerőt, összetartó, egymást segítő emberek közösségét is megtalálta. Babett megtalálta azt, amit, és akiket keresett, s közben terápiaként élte meg az off road élményeket.

Babett babodi ismerkedéseit, kalandjait és élményeit 12 epizódon át követhetjük nyomon, s a Babod Nemzetközi Off Road Fesztivál szervezőinek reményei szerint eközben sok olyan ember is bepillantást nyerhet ebbe a különös, erős és kitartóan fejlődő szubkultúrába, aki sohasem járt Babodon, és akit nem is érdekelnek a terepjárók. Mert a „Babett Babodon” középpontjában elsősorban az igazi emberi értékek, az off road kultúrát életben tartó érzések és gondolatok állnak, ezek pedig talán az autók iránt kevésbé érdeklődők számára is izgalmasak lehetnek.

A 12 epizódhoz ráadásul játék is kapcsolódik!


A Babod Nemzetközi Off Road Fesztivál közösségi oldalán minden epizódhoz felteszünk egy-egy kérdést. A babettbabodon@babod.hu címre a helyes válaszokat leggyorsabban beküldő három válaszoló pedig páros belépőt vehet át a 2018-as Babod Nemzetközi Off Road Fesztiválra.

oqkdkj.gif